Automatisering schuifpoorten

Hoes Technical Systems is gespecialiseerd in het automatiseren van geavanceerde draaipoorten. De draaipoorten zijn geschikt voor residentiële, gemeenschappelijke en industriële toepassingen. Ze zijn ontworpen en ontwikkeld om kwaliteit, robuustheid en eenvoudige installatie en onderhoud te waarborgen. Wij adviseren je graag over de verschillende soorten draaipoortaandrijving en de toepassingsmogelijkheden.

Draaipoort: volledig elektrisch en
op maat bestelbaar

Wij leveren stalen draaipoorten die volledig elektrisch en op maat leverbaar zijn. Elke draaipoort wordt met een eigen aandrijving geleverd. Voor draaipoorten adviseren we Ditec draaipoortaandrijving. Deze modellen bestaan uit een motor voor vleugels tot 2,5, 3,5 of 5 meter. Alle draaipoorten zijn snel te installeren en eenvoudig te bevestigen.

Verschillende soorten aandrijvingen voor jouw draaipoort

Er zijn verschillende typen aandrijvingen beschikbaar: automatisering voor draaipoorten waarbij de motor op de poort wordt geplaatst (knikarm en opbouwmotoren) en motoren die ondergronds worden geplaatst. We adviseren je graag over onze aandrijvingen die passen bij de gewenste poort en overige productwensen.

Draaipoorten: automatisering van de poorten voor jouw oprit

Draaipoorten zijn voor residentiële toepassingen uitermate geschikt. De geautomatiseerde draaipoorten vormen een solide toegangspoort voor de residentie en zorgen voor veel extra veiligheid in en om het pand. Geen wonder dus, dat onze draaipoorten automatisering een populaire keuze is voor de opritten van woningen en bedrijfspanden.

Hoge kwaliteit aluminium aandrijfmechanisme voor jouw draaipoort

Het aandrijfmechanisme van onze draaipoorten bestaat uit aluminium, kunststof, koper en/of staal. De aandrijfmechanismen hebben een perfecte weerstand tegen torsie- en snijkrachten. Je bent dus verzekerd van een product dat nog vele jaren mooi blijft en zijn sterkte behoudt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een poort automatiseren doe je met de draaipoortautomatisering van Hoes Technical Systems. Wil je meer informatie over een poort automatisatie door draaipoorten? Vraag dan geheel vrijblijvend een kosteloze offerte aan.

x

Nog geen account?

Account aanvragen