Over Hoes Technical Systems

Hoes Technical Systems is al sinds 1993 expert in automatische toegangssystemen en deuren. Onze toegangssystemen zijn zowel binnen- als buitenshuis te installeren en zijn zowel geschikt voor privéwoningen als bedrijfspanden. De systemen hebben een aantrekkelijk design en zijn zeer praktisch, want ze maken van iedere doorgang een veilige en slim bestuurbare toegang.

Groothandel met een compleet aanbod toegangstechniek

Onze energiebesparende automatiseringsproducten zijn voor met name geschikt voor automatische poorten en garagedeuren. Maar we bieden ook voor andere situaties automatisering. Je kunt bij ons terecht voor deurautomatisering, poortautomatisering, snelloopdeuren en bijbehorende toepassingen van installateurs, hekwerk- en deurproducenten binnen Nederland.

Ons team

We werken met een hecht en enthousiast team aan onze dagelijkse missie om onze klanten te helpen met het realiseren van de gewenste toegang of automatisering. We denken graag met je mee om jouw systeem te automatiseren en bieden een breed scala aan producten om dit snel en efficiënt voor je te installeren.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onze producten of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag om een passende oplossing te vinden voor jouw automatiseringsvraagstuk. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@hoestechnicalsystems.nl of bel ons op +31 (0)499- 551455 voor meer informatie.

x

Nog geen account?

Account aanvragen